Wij ontvangen u ook bij dit concert met het enthousiasme en de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Tegelijkertijd volgen wij in het belang van uw en onze gezondheid de regels van de Rijksoverheid strikt op.

Dat betekent concreet het volgende:

Kaarten zijn alleen vooraf te reserveren en te betalen. Bij het reserveren vragen we u aan te geven of de personen uit 1 huishouden komen.

U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@kerkkwadijk.nl. Reserveert u liever telefonisch dan kan dit via 06-10336993.
Bestelt u meer dan 1 kaart, vermeldt u dan s.v.p. of de personen uit 1 huishouden komen. Ook horen we het graag als u een rollator of rolstoel heeft. Op basis van deze informatie maken wij een zaal-indeling waarbij anderhalve meter afstand gewaarborgd is. U kunt bij uw reservering uw voorkeur voor een tijdstip aangeven, daar houden we zoveel mogelijk rekening mee. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarin de betaalgegevens.

Per concert kunnen wij maximaal 30 gasten ontvangen. Om toch zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen dit mooie concert mee te maken, is er -bij voldoende belangstelling- een tweede concert om 21.00 uur.

Het concert om 19.00 uur gaat altijd door, het concert om 21.00 uur alleen bij voldoende belangstelling.

Wij vragen u dringend om bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid of koorts uw reservering te annuleren. U krijgt dan uw geld terug.

Het concert duurt 1 uur, zonder pauze. Er zijn geen consumpties verkrijgbaar. U bent van harte uitgenodigd om zelf iets lekkers te drinken mee te nemen. Dit dient u na afloop ook weer mee naar huis te nemen.

Garderobe en toiletten zijn gesloten.

Het is belangrijk dat u ruim op tijd aanwezig bent, circa 30 minuten voor aanvang. Buiten, voor de kerk, dient u uw handen te desinfecteren, wij zorgen voor desinfectie-gel. Ook zal één van onze vrijwilligers een zogenoemd check-gesprek m.b.t. uw gezondheid met u voeren. Daarna wordt u naar de voor u gereserveerde plaats(en) begeleid.

De CD tafel is alleen na het concert beschikbaar. Dit is alleen mogelijk als anderhalve meter afstand in acht wordt genomen. Hier wordt geen cash geld geaccepteerd, u krijgt een factuur mee.

Volgt u s.v.p. bij het verlaten van de zaal de aanwijzingen van onze vrijwilligers op. Het verlaten van de zaal gaat per huishouden. En van achteren naar voren.

Wij adviseren u om bij het verlaten van de kerk opnieuw uw handen te desinfecteren en/of bij thuiskomst meteen uw handen te wassen.

Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@kerkkwadijk.nl of bel 06-10336993 (Jeanne Valk).

Wij verheugen ons op uw komst!