Arzbach, Brunt & Smit: Nieuw gezicht

Op zondagmiddag 8 maart bent u in het kerkje van Kwadijk welkom om te luisteren naar de nummers van nieuwe cd en een selectie van de eerste cd, ‘Zeilen op een Vreemde Zee’. Natuurlijk worden ook een aantal nummers van ‘De Dijk’ gespeeld.

Zondag 8 maart
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 10,- (Vrienden € 9,-)

Op 8 februari 2015  verscheen ‘Nieuw Gezicht’, de tweede cd van het trio Arzbach, Brunt & Smit. De muziek is geschreven door gitarist Nico Arzbach en saxofonist Roland Brunt, beiden leden van de roemruchte Nederlandse formatie ‘De Dijk’. Het merendeel van de teksten komt van de Purmerendse schrijver Peter Smit.

Op de cd ‘Nieuw Gezicht’ staan elf nieuwe nummers, waaronder ‘De Geest van Jan Wolkers’. Dit lied, een eerbetoon aan Jan Wolkers, is inmiddels een stevige hit op Radio Texel. Arzbach, Brunt & Smit touren deze maanden door Noord Holland en we zijn heel trots dat ze ook in ons kerkje optreden.

De cd ‘Zeilen op een Vreemde Zee’ werd lovend besproken in o.a. Het Parool, Haarlems Dagblad en het Noord Hollands Dagblad. Citaat: “Prachtige teksten en geweldige muziek. Een dijk van een cd!” De cd is natuurlijk te koop na het optreden en kost € 10,-.

Kerkje Kwadijk, 8 maart 2015
Aanvang 15.00 uur, toegang € 10,-.

© 2020 Kerk Kwadijk