HET CONCERT IS UITVERKOCHT!

MARGRIET ESHUIJS – solo programma Journey

Journey is een singersongwriter programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over ongebreidelde lol met een Labrador.

Margriet Eshuijs, zaterdag 1 april 2017, aanvang 20.15 uur.

Ineens was er die andere weg, kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een hele andere klank en kleur.
De toekomst werd langzaam onzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek. Margriet vertelt en zingt de liedjes die zich aandienden tijdens de reis die zij maakte met haar hond Lola. Een wonderlijke verzameling intense liedjes. De jazz van Amy Winehouse, de vrolijkheid van Justin Timberlake en de melancholie van Frank Sinatra verstrengeld met die unieke liedjes die Maarten Peters voor haar schreef. Ze laat de schoonheid van wat ze onderweg zag en fotografeerde, zien in beeldcollages als decor.
Margriet Eshuijs staat al 45 jaar op het podium en kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits House for sale en Black Pearl staan steevast in de Top 2000. Ze deelt haar kennis als vocalcoach in haar bloeiende zangstudio en is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek.
Kaarten zijn te reserveren via info@margrieteshuijs.nl of via www.margrieteshuijs.nl en kosten € 17,50 per stuk. Vrienden van de kerk krijgen € 2,50 korting.
© 2020 Kerk Kwadijk