Alweer voor de derde keer exposeert de bekende beeldend kunstenares uit Eemnes, Coraline Bäcker, in het pittoreske Kerkje in Kwadijk. Op zaterdag 25 en zondag 26 juni is een prachtige verzameling uit haar veelzijdige werk te zien.

Zo zijn er prachtige bloemcomposities, landschappen, dierfiguren en portretten in acryl en olieverf te bewonderen. Coralline schildert ook in opdracht: u vraagt en zij schildert. Vooral haar portretten van honden en paarden zijn zeer geliefd.

OVER CORALINE
Coraline schildert vanaf haar dertiende, ze leeft voor kleur en vorm. In de ruim veertig jaar dat tekenen en schilderen haar passie is, heeft ze met een enorme concentratie en werklust honderden schilderijen gemaakt waarvan vele ook in zeefdruk, litho of als posters verschenen zijn.

In binnen- en buitenland is het werk van Coraline tentoongesteld. Bovendien hebben meerdere tijdschriften aandacht aan haar werk besteed en zijn er verscheidene illustraties in boeken verschenen. Lange tijd is aquarelleren haar specialiteit geweest, haar aquarellen van bloemenstillevens zijn over de hele wereld te vinden.

Zaterdag en zondag 25 & 26 juni,
kerk is open van 10.30 -17.00 uur.
Gratis toegang

© 2020 Kerk Kwadijk