Het Trio Fluvio is in de regio geen onbekende. U heeft hun licht klassieke muziek misschien al afgelopen zomer gehoord bij de inloopconcerten in de Koepelkerk op de Kaasmarkt in Purmerend.

Maar het concert op 9 oktober in het kerkje van Kwadijk wordt iets heel bijzonders. Trio Fluvio heeft namelijk twee bijzondere gasten uitgenodigd: het vocale Purmer Kwartet en de Dichterskring Waterland. Het belooft dus een heel bijzonder en afwisselend concert te worden!

TRIO FLUVIO
Flu staat voor de fluit van Josephine van Pampus, Vi voor de viool van Gerard Vlaanderen en de O is de laatste letter van piano, bespeeld door Elly Linger. De naam Fluvio als geheel staat voor ‘een rivier van muziek’.Trio Fluvio bestaat sinds 2000 en speelt een breed muzikaal repertoire.

PURMER KWARTET & DE DICHTERSKRING
Het Purmer Kwartet zingt een uiteenlopend repertoire van cabaretesk tot religieus. De Dichterskring Waterland stelt zich tot doel de poëzie van de leden naar een hoger niveau te tillen en de dichtkunst meer in de belangstelling te brengen. Tijdens het concert wordt er eigen werk voorgelezen.

PROGRAMMA
Alle musici en dichters verrichten hun artistieke activiteiten in de vrije tijd.
Het programma kent spannende titels als ‘heerlijk wegdromen’, ‘lekker romantisch’ en ‘een beetje pittig’. Door de afwisseling van instrumentale, vocale en gesproken klanken belooft dit een aantrekkelijk concert te worden.

Zondag 9 oktober,
Aanvang 15.00 uur, kerk is open vanaf 14.30
Toegang € 8,- (kinderen € 5,-) inclusief consumptie pauze

Kaarten verkrijgbaar voor aanvang van het concert
Vrienden van de Kerk € 1,- korting
© 2020 Kerk Kwadijk