Kerstconcert AQUA TERRA QUARTET

Wat is kerst in Kwadijk zonder een kerstconcert van het Aqua Terra Quartet? Wij zijn dan ook heel blij dat Aqua Terra ook dit jaar weer de kerstsfeer naar het kerkje in Kwadijk brengt met een internationaal repertoire.

“Kerstconcert Aqua Terra”, zondag 18 december 2016, aanvang 14.00 uur.

Het Aqua Terra Quartet is inmiddels een vaste gast in het kerkje van Kwadijk. En weet iedere keer weer iedereen te verrassen met hun prachtige stemmen én repertoire. En ook dit jaar belooft het weer een gevarieerd en sfeervol concert te worden. Er wordt een zeer afwisselend en internationaal kerstrepertoire ten gehore gebracht met nummers zoals Deck the hall, Maria Wiegenlied, Little Drummer Boy. Ook de Amerikaanse songs Let It Snow en White Christmas ontbreken natuurlijk niet.

Het Aqua Terra Quartet bestaat uit de sopraan Trudy Schurink, mezzo-sopraan Loes Maas, bariton Anton de Wit en tenor Ruud Westerveld. Het geheel zal op professionele wijze worden begeleid door pianiste Carla Braan. Of het nu sneeuwt of niet, op 18 december verlaat u vast en zeker met een heerlijk warm kerstgevoel het kerkje!
Kaarten zijn te reserveren bij Anton de Wit: 0299-433298 en kosten € 8,- per stuk. Kaarten zijn ook verkrijgbaar voor aanvang van het concert.
© 2020 Kerk Kwadijk