La Luna hoeft bij de liefhebbers nauwelijks meer introductie. Al jaren weet deze worldpop-groep te overtuigen, te boeien en te betoveren met haar eigenzinnige mix van fado, chanson, pop en jazz. Wij zijn dan ook heel erg trots dat La Luna haar concerttour voor de lancering van hun nieuwe album afsluit in de kerk van Kwadijk.

Het programma heet ‘Caminante’ en is vernoemd naar dat nieuwe album, dat eind 2015 verscheen. De tekst van de titelsong is ontleend aan een gedicht van de Spaanse dichter Antonio Machado en door La Luna op muziek gezet, een aanpak die de groep eveneens met succes toepaste voor eerdere albums als Harmoniepark en La Route Lilas.
De caminante (Spaans voor wandelaar) in het gedicht loopt geen vooraf uitgestippelde route. Zijn weg is niet bepaald, en vormt zich al lopend. Achter de wandelaar tekent zich het pad af, vóór hem ligt het avontuur. Deze uitdagende gedachte vormde de leidraad voor het nieuwe programma én de cd. Het resultaat daarvan beleeft u tijdens de live optredens als La Luna u meeneemt op een muzikale reis langs de gloednieuwe songs van ‘Caminante’; daarnaast hoort u uiteraard een aantal favoriete liedjes uit vorige programma’s, die voor deze tour in een geheel nieuw jasje zijn gestoken. Hartstochtelijk muzikaal genieten met La Luna!

Zondagmiddag 10 januari
Het concert begint om 15.30 uur, kerk is open vanaf 15.00 uur.
Entree € 17,50, Vrienden van de kerk krijgen € 1,- korting

Het concert duurt ca. 2 uur – er is een pauze.
tijdens het concert is het nieuwe album ‘Caminante’ verkrijgbaar
© 2020 Kerk Kwadijk