Life is like a song

Met welke muziek ben jij grootgebracht? Voor welk liedje bleef je thuis tot je hem eindelijk op de radio had gehoord? In de aanslag met de cassetterecorder en hopend dat de dj niet te veel door het liedje of de gitaarsolo heen praatte…

Life is like a song, zondagmiddag 19 november, aanvang 15.00 uur.

De muzikale herinneringen van Kees de Groot en Sandra van der Meer zijn totaal verschillend. De een werd grootgebracht met een gitarist als vader. Jazz, fusion en de muziek uit de jaren ’70 zoals Peter Frampton, Stevie Wonder, Frank Sinatra, Stan Getz, George Benson werden veelvuldig gedraaid. De ander met Abba, John Lennon, Franse en Nederlandse Chansons, Simon & Garfunkel en haar grote idool Madonna.
In dit nieuwe programma van Great Lake gaan Kees en Sandra op zoek naar hun muzikale roots en hoe deze tegenstellingen hen verbonden hebben in de muziek die ze nu samen maken. Beiden zijn afgestudeerd aan het conservatorium en hebben jaren getourd langs alle grote theaters van Nederland. Ook hebben zij internationaal, in Duitsland, Curacao en Frankrijk concerten gegeven.
Zang: Sandra van der Meer
Gitaren: Kees de Groot
Bas/contrabas: Oeds Bouwsma
Drums/percussie: Jean-Louis Beeren
Kaarten kosten € 12,50 per stuk en zijn te reserveren via info@greatlakemusic.nl. Kaarten zijn ook voor aanvang van het concert verkrijgbaar in de kerk. De kerk opent haar deuren om 14.30 uur. Vrienden van de kerk krijgen € 1,- korting.
© 2020 Kerk Kwadijk