Septemberconcert

Ze zijn inmiddels vaste gast in het kerkje van Kwadijk: het Aqua Terra Quartet. En ieder optreden is opnieuw een feestje. Soms van herkenning, soms van verrassing -een bekend nummer in een heel nieuw jasje- en soms ontdek je een nieuw pareltje. Aqua Terra neemt je mee op een prachtige muzikale reis. Vaak zijn de nummers vrolijk, maar de gevoelige ballads ontbreken zeker niet!

Het Aqua Terra Quartet, zondagmiddag 24 september, aanvang 14.00 uur.

Het Aqua Terra Quartet zingt ook deze keer weer een bijzonder afwisselend programma in het kerkje van Kwadijk. Er worden nummers uit de musicals Anatevka, Phantom of the opera en the Sound of Music gezongen. En ook “Als ik toch eens rijk was” komt voorbij. U hoort operette en liederen zoals The moon and I en muziek van o.a. De Mikado en Don Giovanni. En natuurlijk is er volop ruimte voor de echte evergreens van de popmuziek zoals bijvoorbeeld Shape of my Heart (Sting), The House of the Rising Sun (The Animals) en Close to You (The Carpenters). Het belooft dus weer een hele mooie zondagmiddag te worden!
Het Aqua Terra Quartet bestaat uit sopraan Trudy Schurink, mezzo sopraan Loes Maas, tenor Ruud Westerveld en Bariton Anton de Wit. Zij worden begeleid door Marianne Uyterlinde op piano.
Kaarten kosten € 8,- per stuk en zijn te reserveren via 06-51901175. Kaarten zijn ook voor aanvang van het concert verkrijgbaar in de kerk. De kerk opent haar deuren om 13.30 uur. Vrienden van de kerk krijgen € 1,- korting.
© 2020 Kerk Kwadijk